fbpx

Politica de confidentialitate

Ruiu Leather este dedicat protejării și respectării confidențialității vizitatorilor și clienților săi. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm și protejăm informațiile pe care le obținem de la utilizatorii noștri și vizitatorii site-ului nostru.

Informațiile colectate

În timp ce utilizați site-ul nostru, putem colecta informații personale care vă identifică direct sau indirect. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la:

  • Nume
  • Adresă de e-mail
  • Adresă de livrare
  • Număr de telefon
  • Informații de plată

Modul de utilizare a informațiilor

Informațiile personale colectate pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  • Procesarea comenzilor și livrarea produselor achiziționate
  • Comunicarea cu clienții referitoare la comenzi, întrebări sau solicitări
  • Furnizarea de actualizări și notificări despre produsele și serviciile noastre
  • Îmbunătățirea și personalizarea experienței utilizatorilor pe site-ul nostru

Protejarea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile personale colectate împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării neautorizate. Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile împotriva pierderii, abuzului sau modificării acestora.

Divulgarea informațiilor

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile personale către terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a furniza produsele sau serviciile solicitate.

Accesul și actualizarea informațiilor personale

Aveți dreptul de a accesa, actualiza sau corecta informațiile personale pe care le deținem despre dvs. în orice moment. Dacă doriți să solicitați accesul sau actualizarea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe acest site și vor intra în vigoare imediat după publicare. Prin continuarea utilizării site-ului nostru după aceste modificări, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate actualizată.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la această Politică de Confidențialitate sau la modul în care procesăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa [adresa de e-mail] sau folosind detaliile de contact disponibile pe site-ul nostru.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate și cu prelucrarea informațiilor personale în conformitate cu aceasta.

Home
Account
Cart
Shop
Scroll to Top